/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Home » Nieuws

Nieuws

1 februari 2015 is het B-nest geboren. De pups hebben de volgende namen gekregen en zijn herkenbaar aan:

Bagheera (linkerschouder blauw) zwart bandje

Borr (rechterschouder blauw) de enige blonde reu

Bahorn (linkerheip blauw) rood-wit bandje

Bohdan (rechterheup blauw)  rood bandje

Bernhard (staart blauw) blauw bandje

Bente (linkerschouder roze) enige zwartblonde teefje

Bless (rechterschouder roze) enige blonde teefje

 

Een filmpje van Tara in de eerste week met het B-nest, februari 2015   https://www.youtube.com/watch?v=YXbbymMvHFs

Ook op facebook: https://www.facebook.com/pages/Tara/326462760873306

 

Filmpjes zijn nu ook te zien op Youtube. Klik op de link bij 'Filmpjes'

Op 1 februari  2015 is Tara bevallen van zeven pups! Er zijn vijf reuen en twee teefjes geboren. Vijf van de zeven zijn zwart-blond en er is een blonde reu en een blond teefje bij. Tara en haar pups maken het goed. Op Tara's facebook-pagina staan al foto's en filmpjes. 

 

 

 

Aran (van het nest van de familie Hoondert) heeft als roepnaam Sam gekregen.

Geboren op 18-02-2012, NHSB nr. 2870970, HD-A, Oogtest; alles vrij, op 06-04-2014 MAG-plus test doorstaan.

Sam is al de vierde hovawart van het gezin. Deze jonge reu vat zijn taken serieus en enthousiast op. Hij is lief voor de kleinkinderen van zijn baas en hij waakt over het huis en het familiebedrijf. Sam en zijn baas zijn beste maatjes en er gaat geen dag voorbij zonder een flinke fietstocht en een aantal wandelingen waar Sam met andere honden kan spelen. 

De dekreuen van de twee voorgaande nesten van Tara komen uit Duitsland. Deze keer is Tara eerder loops geworden dan we hadden verwacht. Er was te weinig tijd om alle formaliteiten voor een buitenlanddekking in orde te maken. Wij hebben alle vertrouwen in deze combinatie en hopen op een gezonde dracht en een fijn nest Hovawarts.